Aktiver din hest med godbidder og undgå dårlige vaner

Det er vigtigt at aktivere sin hest, så den får motion og undgår dårlige vaner. Der findes mange forskellige måder at gøre det på, men en af de bedste metoder er ved hjælp af godbidder. Godbidderne bør være en fast del af dit rideudstyr, da de kan bruges til at forskellige formål. Prøv Likit legetøj og godbidder til heste, som har et bredt udvalg der er specielt designet til hesten. Godbidderne kan hurtigt blive en fast del af rideudstyret til din hest!

Hvad er Likit?

Likit er et mærke af hestelegetøj, som er specielt designet til at holde din hest aktiveret. Legetøjet kan modvirke at den ikke keder sig og får dårlige vaner. Likit legetøj er udviklet til at være spiseligt. Det kan være en god idé at give din hest Likit legetøj, som kan aktivere hesten, så den ikke begynder at få unoder. Likit går meget op i hestevelfærd, og de har lavet aktiveringslegetøj og godbidder, hvis formål er at hjælpe heste med at lindre kedsomhed og stress uanset om de er på fold, i boks eller under transport.

Forkæl din hest med godbidder

Det er vigtigt at forkæle sin hest med Likit godbidder, da det kan være med til at styrke båndet mellem hesten og dens ejer. Der har været adskillige undersøgelser, hvor man har studeret effektiviteten af Likit godbidder. Det er blevet bevist at produktet Likit tounge twister, har været god til at hjælpe heste, som er krybbebidere, til at reducere tiden på deres krybbebidning med slikstenen. Ofte er krybbebidning og vævning en adfærdsbetonet lidelse, som kommer af nedsat velfærd som stress og kedsomhed hos hesten. Det er ikke kun Likit godbidder, der kan styrke båndet mellem hesten og ejer – en masse kærlighed og opmærksomhed er også vigtigt for hestens velfærd.

Godbidder til heste kan anvendes til forskellige formål

Likit godbidder til heste kan anvendes til mange forskellige formål. Det er en god måde at belønne hesten for god adfærd eller eksempelvis træning. Hvis du husker at belønne din hest, når den gør det godt, vil hesten ofte have lettere ved at gøre det. Likit legetøj og godbidderne er designet til at udfordre din hest. Hvis den bliver mere øvet til at løse opgaven, kan man give den sværere hestelegetøj. Det er vigtigt, at det ikke bliver for svært, så hesten ikke mister interessen. Det er en god idé at vælge godbidder af høj kvalitet, så man sikrer sig, at de indeholder alle de nødvendige næringsstoffer!