Cykelbriller til den ivrige cykelrytter er et must

Er du en vaskeægte cykelrytter, bør du sørge for, at cykelbriller er en del af dit udstyr, når du skal ud at cykle landevejene tynde. Cykelbriller er nemlig med til at beskytte dine øjne mod alt lige fra sol til vind, regn og insekter. Du får altså en øget sikkerhed, når du har et par cykelbriller på. Derudover er de med til at sikre, at du får en komfortabel cykeltur. 

Hurtige fif til valg af de rigtige cykelbriller for dig

Der findes rigtig mange forskellige cykelbriller på markedet. Det kan derfor være en smule uoverskueligt, hvis du aldrig har prøvet at købe cykelbriller før. Du ved derfor ikke på forhånd, om et par Oakley bike glasses er det rette valg for dig eller ej. Når du skal finde frem til de rigtige cykelbriller, kan du benytte dig af følgende hurtige fif:

  • Find frem til hvilket prisleje cykelbrillerne må ligge i
  • Sørg for at vælge en model, der passer godt til dit ansigt og behov
  • Husk at vælge linser, der matcher din kørsel på bedste vis
  • Skal du bruge cykelbrillerne til meget forskellig kørsel, bør du vælge fotokromiske cykelbriller 

Få en smule viden om cykelbriller

En cykelbrille er konstrueret således, at den sidder godt på dit hoved uanset, om du kører på et jævnt eller ujævnt underlag. Derudover findes de med mange forskellige typer linser, så der er noget for enhver cykelrytter. 

Det betyder nemlig, at nogle modeller er fremstillet med henblik på at skåne dine øjne fra solen, mens andre bare sørger for, at du ikke får noget i dine øjne, når du cykler. Modeller med store glas giver dig et godt udsyn, da brillens stel ikke tager noget af dit udsyn.