Vær sikret et padelbat i høj kvalitet ved køb hos Padellife

Padel er ‘all the rage’ lige nu og med god grund. Sporten har taget Danmark med storm, da den tilbyder alt det bedste fra forskellige ketcher- og batsportsgrene med adrenalin og fællesskab – og så kan det spilles hele året rundt. Uanset om du er en erfaren padelspiller eller lige er sprunget ud i den sjove sport, så finder du padelbats i høj kvalitet, der opfylder individuelle behov og krav hos Padellife.dk. Læs med her om de fantastiske padelbats fra Padellife.dk.

Det skal du overveje, når du køber padelbat

Der er fem vigtige tanker, du skal gøre dig, når du skal til at købe nyt padelbat.

  • Rammens materiale: Glasfibre giver mere komfort og et større slagfelt. Tætvævede carbonfibre giver et hårdt bat med mindre slagfelt, men større output. Er du begynder, kan du med fordel starte med et blødt bat for at undgå skader.
  • Hovedform: Der findes ca. 3 hovedformer på padelbats. Diamantform til power, dråbeform som allround-bat og rund hovedform til kontrol.
  • Vægtbalance: Battets vægtbalance er i samspil med hovedformen for at cater til den specifikke spillertype. Der findes den hovedtunge (power), den neutrale (allround) og den hovedlette (kontrol).
  • Skummet i battets kerne: Jo hårdere skum, jo mere power og effekt får du i dine slag. Jo blødere skum, jo mere kontrol har du.
  • Battets målgruppe: Padelbats laves også til forskellige grupper indenfor padelsporten alt efter om du, for eksempel er powerspiller eller kontrolspiller. Dog kan de også være designet til en specifik fysik, såsom herre, dame og unisex.

Padelbats i fede designs hos Padellife.dk

Udover at være funktionelle og af høj kvalitet, så finder du også padelbats i en lang række forskellige designs og farver hos Padellife.dk. Find lige præcis det padelbat, der udtrykker din stil, og som opfylder dine krav hos Padellife.dk